Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinkers

Waterkers Gewone - Nasturtium officinale

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 3200
Latijnse naam Nasturtium officinale

Waterkers Gewone - Nasturtium officinale is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Waterkers Gewone - Nasturtium officinale kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Waterkers Gewone - Nasturtium officinale kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Waterkers Gewone - Nasturtium officinale voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een overblijvende moerasplant, die algemeen in en aan water (erg zuiver zoet water) voorkomt. De krokante bladeren vormen een goed toekruid bij allerlei salades, als garnering en bij vleesgerechten. De smaak is licht pikant. Dun zaaien in een bak met natte grond, afdekken met folie of glas en goed vochtig houden. Zodra de plantjes verschijnen het plastic of glas verwijderen. Regelmatig water blijven geven. Zorg dat de wortels altijd in 't water staan. Oogsten als het gewas ca. 20 cm hoog is.
Toon alle Tuinkers
Specificaties
sku SL2195
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Kruiden
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 3200
Latijnse naam Nasturtium officinale