Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum ( Solanum lycopersicum)
Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon. Lange trossen met heerlijke zoete, rode, kersgrote tomaten. Lekker als snack of in de salade. Deze hybride is geschikt voor zowel kas- als buitenteelt. Ook een opkweek in grote potten behoort zeker tot de mogelijkheden. Zaai de tomaten in een zaaibakje, en verspeen ze zodra ze hanteerbaar zijn in potten. Later uitplanten in de kas of buiten op een warme, beschutte plaats. Knijp na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant en neem de uitlopers in de oksels van de bladeren altijd weg (dieven). Na verloop van tijd kun je de planten wat bijmesten met tomatenvoeding. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Supersweet 100 F1 - Lycopersicon voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0786
Levertijd 1D
Planthoogte
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   zaden   Bijen-Vlinders   Geurend  
Planttype Groentenzaden Groenten
Plantmaand maart   april   mei  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum ( Solanum lycopersicum)