Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf

€2,19
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf. Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf. Oxheart staat bekend om z n uitstekende smaak en uiteraard de mooie aparte vorm van een (ossen)hart. Dit Italiaanse soort is vanwege het lage vochtgehalte zeer gewild voor het gebruik in pasta s en sauzen. Oxheart rijpt van binnen uit en hierdoor heeft de vrucht een mooie lichtgroene huid in contrast met het donkerrode vruchtvlees. Teelt in de kas, aan draad, geeft de beste resultaten. Oogst na ca. 75 dagen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Oxheart Coeur de Boeuf voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0762
Levertijd 7D
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin   zaden  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum