Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden
Uitverkocht

Tomaat Nightshade F1 PRO

€5,99
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Levertijd 2D

Tomaat Nightshade F1 PRO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Nightshade F1 PRO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Nightshade F1 PRO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Nightshade F1 PRO voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tomaat Nightshade F1 PRO - Sluis Garden. Nightshade is een zwarte, langwerpige cherry snacktomaat met een heerlijk zoete en crunchy smaak. De vrucht is zwart met een rood/oranje ster aan de bovenkant. De vruchten groeien in grote aantallen aan een sterke plant, dus een goede oogst is gegarandeerd met deze hoge kwaliteit hybride tomaat die ook nog eens goede resistenties heeft.
Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0875
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Levertijd 2D