Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Moneymaker

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Moneymaker is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Moneymaker kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Moneymaker kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Moneymaker voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een betrouwbaar, wel wat ouder ras voor de teelt onder glas en vollegrond. Redelijk bestand tegen tomatenziekten. Produceert mooie ronde tomaten van ca. 90 gram. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of op buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0765
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum