Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Minibel

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Een snel vertakkende pottomaat, die een overvloed produceert van smakelijke kleine ronde vruchten. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in potten, hetzij in de kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 6 zijtakken de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren zoveel mogelijk wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Minibel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Minibel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Minibel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Minibel voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0795
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum