Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Bonset F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Voormalig tuindersselectie voor kas én vollegrond. Betrouwbare sterke groeier en zeer vroeg. Produceert mooie ronde tomaten van ca. 95 gram. Bestand tegen tomatenziekten. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Bonset F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Bonset F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Bonset F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Bonset F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0760
Levertijd 1D
Kleur Rood  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum