Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Kerstomaat hartvorm Hearbreakers Vita F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Kerstomaat hartvorm Hearbreakers Vita F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kerstomaat hartvorm Hearbreakers Vita F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kerstomaat hartvorm Hearbreakers Vita F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kerstomaat hartvorm Hearbreakers Vita F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pottomaat Heartbreaker F1 heeft heerlijk zoete hartvormige snacktomaatjes en is uniek in zijn soort. Zaaien in een zaaibakje, zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in potten, hetzij in de kas of op buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 6 zijtakken de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren zoveel mogelijk wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0791
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Groente Groentenzaden
Kleur Rood  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum