Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spruitjes zaden

Spruitkool Trafalgar F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Brassica oleracea
Eén van de meest kindvriendelijke spruitjes! De smaak van de middelgrote spruiten is zacht, lekker zoet en toch net genoeg spruit om niet flauw te worden. Spruiten van onderaf de stam beginnen te oogsten. Geschikt voor alle grondsoorten, bij voorkeur niet te zwaar bemest. Te rijke stikstofbemesting geeft losse spruiten. Zaaien onder glas of in de volle grond op zaaibed en later uitplanten. Grond vochtig houden. Jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas. Goede ziekteresistentie.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Spruitkool Trafalgar F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spruitkool Trafalgar F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spruitkool Trafalgar F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spruitkool Trafalgar F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Spruitjes zaden
Specificaties
sku SL0320
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin   zaden   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   november   december  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Brassica oleracea