Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spinazie zaden
-11%

Spinazie Breedblad Scherpzaad

Nu met 11% korting

€2,79 €2,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea
Voor de voorjaars- en late herfstteelt. Een gewas met vrij groot donkergroen blad. Een ijzerhoudende groente, die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Zaaien op regels onder glas of in de volle grond. Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat u voortdurend kunt oogsten. Vraagt veel stikstof, kali en vocht. Niet buiten de aangegeven zaaiperiode zaaien, anders schiet het gewas snel door. Voor vroege teelt wordt vaak scherpzadig zaad gebruikt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Spinazie Breedblad Scherpzaad is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spinazie Breedblad Scherpzaad kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spinazie Breedblad Scherpzaad kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spinazie Breedblad Scherpzaad voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Spinazie zaden
Specificaties
sku SL3030
Levertijd 1D
Bloeimaand maart   april   mei   juni   september   oktober   november  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Planttype Groente
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Spinacia oleracea