Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snijbiet zaden

Bio Snijbiet Rhubard Chard

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Beta vulgaris

Bio Snijbiet Rhubard Chard is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Snijbiet Rhubard Chard kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Snijbiet Rhubard Chard kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Snijbiet Rhubard Chard voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vanaf half maart tot eind augustus kan in de vollegrond regelmatig gezaaid worden, om meerdere keren te oogsten. Het groene, roodgeaderde blad kan als spinazie worden gegeten of - heel jong - in een Baby leaf mengsel met sla en rucola. Laat de planten doorgroeien om later de roodgekleurde bladstelen of -ribben te oogsten.
ca. 2 gram
Toon alle Snijbiet zaden
Specificaties
sku XX-92762
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juli   augustus  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Beta vulgaris