Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Valerianella locusta

Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Veldsla Grote Noordhollandse - Valerianella locusta. Een langbladig type met grijsgroen blad en een vrij platte groeiwijze. Groeit sneller dan de kortbladige Volhart" en is minder gevoelig voor smeul in de winter. Zeer productief gewas. Zaaien op regels in de vollegrond, ook geschikt voor teelt in verwarmde kas en binnenshuis. Na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een met compost bewerkte grond en goed vochtig houden. Is goed bestand tegen vorst. Een zeer vitaminerijke wintergroente."
Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL3010
Levertijd 1D
Plantmaand februari   maart   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand januari   februari   maart   april   oktober   november   december  
Produkt Moestuin zaden Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Valerianella locusta