Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Snijsla Witte Dunsel

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 6500
Latijnse naam Lactuca Sativa

Snijsla Witte Dunsel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijsla Witte Dunsel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijsla Witte Dunsel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijsla Witte Dunsel voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een snelgroeiende snijsla met een afwijkende teeltwijze. In een onverwarmde hobbykas kan soms al vanaf half februari, begin maart op regels worden gezaaid. De rijafstand is ca. 15 cm en vrij dik zaaien. Wel voorzichtig met water geven, het tere dicht op elkaar staande blad is wel extra gevoelig voor smet. Later op dezelfde manier buiten in de vollegrond zaaien. Oogsten als het blad 10-15 cm lang is. Kan dus ook uitstekend in potten worden gezaaid. Vooral geschikt voor de voorjaars- en herfstteelt.
Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL0180
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Aantal per verpakking 6500
Latijnse naam Lactuca Sativa