Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Sla Appia

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Lactuca Sativa
Tuindersselectie van de orginele leverancier! Vormt een lichtgroene botersla met zeer gesloten, grote vaste kroppen. Schiet niet snel en is een zeer gezond en betrouwbaar ras. Voor de voorjaars- en herfstteelt. Kan onder glas (wel ventileren bij warm weer) en vanaf half maart ter plaatse worden gezaaid. Zaaisels in de zomer koel houden. Ruim uitdunnen en bij droog weer voldoende vochtig houden. Sla kan al bij zeer koele temperaturen (> 10ºC) worden gezaaid.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Sla Appia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sla Appia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sla Appia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sla Appia voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL0140
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Lactuca Sativa