Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Selderij zaden

Bladselderij Goudgele Zelfblekende 2

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 875
Latijnse naam Apium graveolens
Geelgroene stelen zonder draad, die zowel rauw als gekookt gegeten kunnen worden. Zaaien van eind maart tot begin juli ter plaatse. Men kan de opkomst versnellen door onder glas voor te kiemen en de plantjes te verspenen op (pers)potten en laten afharden. Uitplanten op vochthoudende grond. Oogsten voor de vorst invalt. Bleekselderij werkt vochtafdrijvend, is absoluut calorie-arm en zeer vitamine-rijk.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bladselderij Goudgele Zelfblekende 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladselderij Goudgele Zelfblekende 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladselderij Goudgele Zelfblekende 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladselderij Goudgele Zelfblekende 2 voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Selderij zaden
Specificaties
sku SL0080
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 875
Latijnse naam Apium graveolens