Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden

Ramenas Minowase Summercross F1 (Raphanus Sativus)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 70
Latijnse naam Raphanus Sativus

Ramenas Minowase Summercross F1 (Raphanus Sativus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ramenas Minowase Summercross F1 (Raphanus Sativus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ramenas Minowase Summercross F1 (Raphanus Sativus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ramenas Minowase Summercross F1 (Raphanus Sativus) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Langwerpige witte rammenas die ook wel Rettich of Daikon wordt genoemd. Geschikt voor de zomerteelt. De wortels hebben een tamelijk scherpe smaak en kunnen rauw als snack of bijv. als broodbeleg gegeten worden. Is ook een uitstekende spruitgroente. Bevat veel verschillende mineralen, als calcium, fosfor, kalium en vitamine B en C. Voor winteropslag het loof afdraaien, niet afsnijden. Dun uitzaaien op regels. Bij te dichte stand geen knolvorming. De grond goed loswerken en niet teveel bemesten.
Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0441
Levertijd 1D
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groentenzaden Groenten
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 70
Latijnse naam Raphanus Sativus