Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden

Radijs Ronde Soorten gemengd

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Raphanus Sativus
Mengsel van helderrode, halfrode-halfwitte en volledig witte, ronde radijsjes voor de teelt onder glas en in de vollegrond. Redelijk goed resistent tegen voosheid. Dun op regels zaaien en eventueel later uitdunnen. Weinig bemesten, anders verhoogde kans op voosheid. Voldoende water geven voorkomt scherpheid. Bevat verschillende mineralen als kalium en fosfor. Een smakelijke groente, die gemakkelijk te telen is. Leuk, lekker en leerzaam voor de kinderen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Radijs Ronde Soorten gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Radijs Ronde Soorten gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Radijs Ronde Soorten gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Radijs Ronde Soorten gemengd voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0435
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Kleur Rood  
Planttype Groente
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Raphanus Sativus