Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden
-32%

Radijs National 3

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Raphanus Sativus

Radijs National 3 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Radijs National 3 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Radijs National 3 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Radijs National 3 voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Halfrode/witte ronde radijsjes voor de teelt alleen in de vollegrond. Redelijk resistent tegen voosheid. Dun op regels zaaien en eventueel later uitdunnen. Groeit snel. Weinig bemesten, anders verhoogde kans op voosheid. Voldoende water geven voorkomt scherpheid. Bevat verschillende mineralen als kalium en fosfor. Een smakelijke groente, die gemakkelijk te telen is. Leuk, lekker en leerzaam voor de kinderen!
Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0425
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Raphanus Sativus