Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Radijs zaden
-32%

Radijs 18 Jours EKO

Nu met 32% korting

€2,79 €1,89

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 475
Latijnse naam Raphanus Sativus
Tuinderskwaliteit! Een smakelijke lange helderrode radijs met een klein witpunt geschikt voor de teelt onder glas en vollegrond. Zeer goed resistent tegen voosheid en zeer gezond gewas. Dun op regels zaaien en eventueel later uitdunnen. Weinig bemesten, anders verhoogde kans op voosheid. Voldoende water geven voorkomt scherpheid. Bevat verschillende mineralen als kalium en fosfor. Een smakelijke groente, die gemakkelijk te telen is. Leuk, lekker en leerzaam voor de kinderen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Radijs 18 Jours EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Radijs 18 Jours EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Radijs 18 Jours EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Radijs 18 Jours EKO voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Radijs zaden
Specificaties
sku SL0431
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood  
Planttype Groenten
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 475
Latijnse naam Raphanus Sativus