Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Raapstelen

Postelein Winterpostelein

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 3800
Latijnse naam Portulaca Oleracea
Een heerlijke aanvulling als gezond broodbeleg, in salades etc. en bevat veel vitamine C. Bij voorkeur zaaien onder glas i.v.m. roodverkleuring van het blad. Op regels zaaien, niet te dik en niet uitdunnen. Het gewas groeit onder glas tamelijk snel, zodat al in oktober of november kan worden geoogst. De restplant groeit opnieuw uit zodat in het vroege voorjaar nogmaals een hoeveelheid blad kan worden gesneden. Vraagt een zware basisbemesting van de grond.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Postelein Winterpostelein is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Postelein Winterpostelein kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Postelein Winterpostelein kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Postelein Winterpostelein voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Raapstelen
Specificaties
sku SL0070
Levertijd 1D
Plantmaand augustus   september   oktober  
Bloeimaand januari   februari   maart   oktober   november   december  
Planttype Groente
Plantmaand onder Glas Juli Augustus September Oktober
Produkt Moestuin   zaden   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 3800
Latijnse naam Portulaca Oleracea