Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Prei zaden

Prei Blauwgroene winter Farinto PILLEN

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Allium porrum

Prei Blauwgroene winter Farinto PILLEN is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Prei Blauwgroene winter Farinto PILLEN kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Prei Blauwgroene winter Farinto PILLEN kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Prei Blauwgroene winter Farinto PILLEN voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuinderskwaliteit. Een winterprei met uitstekende vorstresistentie. Oogstbaar tot einde winter. Produceert een ca. 25 cm lange, donkergroene prei. Zeer goed resistent en na oogst lang bewaarbaar. Bij voorkeur zaaien onder glas of buiten op zaaibed tot half juni. Dun zaaien en als de planten op potlooddikte zijn uitplanten in een plantgat van 18 cm diep. De plant met de wortels op de bodem van het plantgat laten zakken en een beetje water geven. Het plantgat vult zichzelf als de plant gaat groeien.
Toon alle Prei zaden
Specificaties
sku SL0516
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   november   december  
Plantmaand mei   juni  
Kleur Wit  
Produkt zaden Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Allium porrum