Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden

Pompoen Musquée De Provence - Ornamental Collection

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita moschata

Pompoen Musquée De Provence - Ornamental Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pompoen Musquée De Provence - Ornamental Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pompoen Musquée De Provence - Ornamental Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pompoen Musquée De Provence - Ornamental Collection voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pompoen Musque De Provence - Ornamental Collection. Ook Muscat de Provence  genoemd, een oud Frans ras, dat lang bewaard kan blijven. Diep ingesneden ribben en zacht vlees, zeer geschikt voor het maken van pompoensoep. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.
Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku XX-029695
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Oranje  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita moschata