Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden

Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Cucurbita maxima

Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pompoen Atlantic Giant- Cucurbita maxima. 's Werelds grootste pompoen. Een reuze aanrader voor wedstrijden, want de vruchten kunnen in de Benelux een gewicht bereiken van 150-250 kg. Het huidige wereldrecord van 766 kg is ongelofelijk, maar waar. Zaaien onder glas in bakje of direct in een grote bloempot. Uitplanten na half mei als er 4 echte bladeren zijn. Pompoenen zijn zeer gevoelig voor nachtvorst. De plant heeft veel mest, vocht en warmte nodig. Groeit daarom uitstekend op compost- of mesthoop. De ranken afsteken als ze te lang worden en er al één of twee vruchten aan groeien."
Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku SL0740
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand september   oktober   november  
Planttype Groente
Plantmaand onder Glas April Mei
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Cucurbita maxima