Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden

Pompoen Golden Hubbard - Ornamental Collection

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Cucurbita maxima
Middelgrote oranje pompoen met een wat gerimpelde huid. Prima geschikt om te koken, in te maken en op te vullen. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pompoen Golden Hubbard - Ornamental Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pompoen Golden Hubbard - Ornamental Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pompoen Golden Hubbard - Ornamental Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pompoen Golden Hubbard - Ornamental Collection voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku XX-024773
Levertijd 1D
Kleur Oranje   Rood  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Groente Groentenzaden
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Cucurbita maxima