Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pompoen zaden

Butternutpompoen Hercules F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucurbita maxima

Butternutpompoen Hercules F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Butternutpompoen Hercules F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Butternutpompoen Hercules F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Butternutpompoen Hercules F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een hybride butternutpompoen, die in ons West-Europese klimaat prima te telen is. Heeft weinig groeidagen nodig om tot ca. 1,2 kg zware vruchten te komen. Zeer lang bewaarbaar. Heerlijk in allerlei gerechten of de soep, vanwege z n volle, zoete en nootachtige smaak. Zaaien onder glas in een bakje of direct in een grote bloempot. Uitplanten na half mei als er 4 echte bladeren zijn. Pompoenen zijn zeer gevoelig voor nachtvorst. De plant heeft veel mest, vocht en warmte nodig. De ranken afsteken als ze te lang worden.
Toon alle Pompoen zaden
Specificaties
sku SL0726
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Mei April
Bloeimaand augustus   september   oktober   november  
Kleur Oranje  
Plantmaand mei   juni  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucurbita maxima