Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Peulen zaden

Peul Norli EKO

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Pisum sativum

Peul Norli EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peul Norli EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peul Norli EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peul Norli EKO voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Een rondzadige peul van 50 cm hoog, die met een overvloed aan witte bloemen niet zou misstaan in de siertuin. Produceert een grote oogst van blijvend malse peulen zonder vlies. Regelmatig plukken. Kan zonder gaas geteeld worden. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt.
Toon alle Peulen zaden
Specificaties
sku SL3281
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Pisum sativum