Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Peper Habanero mengsel - Xotica Collection

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Capsicum chinense
Xotica Peper Madame Jeanette - Habanero mengsel (Capsicum chinense). Zaaien binnenshuis of bij voorkeur in een kasje van half januari tot begin juni bij min. 20?. Na circa 7 weken uitplanten op 70 x 50 cm. De planten geleiden met touw of tonkinstokken. Afkomstig uit Suriname. De pepers zijn zeer heet maar hebben ook een speciaal aroma. Indien ze in een soep worden gebruikt is het aan te raden de pepers niet te snijden maar kort mee laten koken!
  • Eénjarig
  • Voldoende zaad voor 10 m2
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Peper Habanero mengsel - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peper Habanero mengsel - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peper Habanero mengsel - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peper Habanero mengsel - Xotica Collection voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku XX-080465
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Capsicum chinense