Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Peper Hungarian yellow hot wax EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Capsicum annuum

Peper Hungarian yellow hot wax EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peper Hungarian yellow hot wax EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peper Hungarian yellow hot wax EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peper Hungarian yellow hot wax EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Dit is een van de grootste pepers en matig heet van smaak. Rijpt van groen, naar geel en uiteindelijk oranje-rood. De scherpte neemt dan ook steeds toe. Deze Hongaarse peper is ca. 15 cm lang en 4 cm breed. Prima in ons koelere klimaat te telen, maar uiteraard is de oogst groter en zekerder in een koude kas. Hoogte van de plant is ca. 75 cm.
Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0710
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Capsicum annuum