Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Bio Peper Padron - Capsicum

€3,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Capsicum annuum

Bio Peper Padron - Capsicum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Peper Padron - Capsicum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Peper Padron - Capsicum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Peper Padron - Capsicum voor slechts € 3,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bio Peper Padron - Capsicum. Zaaien van februari tot en met mei onder glas. Plant ze op een warme plaats of zet ze binnen op de vensterbank. Padron is zeer mild van smaak, daardoor zijn deze groene pepers zeer geschikt als borrelhapje of tapasgerecht. Vul de pepers bijvoorbeeld met roomkaas of bak ze met olijfolie en zeezout. Eenjarig. Biologisch geteelde zaden. Voldoende zaad voor: 1 m².
ca. 0.15 gram
Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku XX-92452
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Plantmaand februari   maart  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Capsicum annuum