Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meloen zaden
-32%

Watermeloen Sugar Baby

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Citrullus lanatus
Een heerlijke watermeloen, die ook in de Benelux in de kas uitstekend kan worden geteeld. In de vollegrond alleen mogelijk bij zeer warme zomers. Het rode vruchtvlees van de ca. 4 kg zware vruchten is heerlijk fris van smaak. Geschikt voor zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Zaaien per 2 zaden in een pot van 12 cm. Uitplanten in de kas. Toppen na 4 echte bladeren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Watermeloen Sugar Baby is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Watermeloen Sugar Baby kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Watermeloen Sugar Baby kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Watermeloen Sugar Baby voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meloen zaden
Specificaties
sku SL0675
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Citrullus lanatus