Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meloen zaden

Watermeloen Crimson Sweet EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Citrullus lanatus

Watermeloen Crimson Sweet EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Watermeloen Crimson Sweet EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Watermeloen Crimson Sweet EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Watermeloen Crimson Sweet EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Deze prachtige watermeloen met z n donkergroene strepen staat bekend om z n geweldige smaak en hoog suikergehalte. Goed resistent tegen ziekten en met warme zomers redelijk buiten te telen. In midden/noord-Europa is teelt in de koude kas uiteraard veel zekerder voor een goed resultaat. Evt. dan helpen met bestuiving. Kan vruchten geven van meer dan 10 kg. Toppen na 4 echte bladeren om de plant de kans te geven  flinke vruchten te geven.
Toon alle Meloen zaden
Specificaties
sku SL0676
Levertijd 1D
Kleur Rood  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Biologische-Ecologische bollen   Zomerbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand april   mei  
Plantmaand onder Glas Mei April
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Citrullus lanatus