Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meloen zaden

Muismeloen Melothria scabra

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Melothria scabra
Kleine watermeloentjes  met een komkommer/citrus smaak. Schattige kleine watermeloentjes  met een heerlijke komkommer/limoen smaak. Prima bruikbaar in de salade. Deze muismeloen is bijzonder goed buiten op te kweken en is een kruipende klimplant. In de kas is het resultaat soms matig door onvoldoende bestuiving. Als de vruchten ca. 2-3 cm groot zijn oogsten, dan zijn ze het lekkerst en bevatten ze minder grove zaden. Heel leuk soort met overvloedige oogst.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Muismeloen Melothria scabra is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muismeloen Melothria scabra kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muismeloen Melothria scabra kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muismeloen Melothria scabra voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meloen zaden
Specificaties
sku SL0616
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Plantmaand mei   juni   juli  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Melothria scabra