Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mais zaden

Suikermais Golden Bantam - Buzzy

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Zea Mays
Half april in de vollegrond zaaien op een zaaibed en na half mei uitplanten. Of vanaf half mei direct in de vollegrond in regels zaaien. De kolven niet te laat oogsten, omdat de korrels dan hard en melig worden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Suikermais Golden Bantam - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suikermais Golden Bantam - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suikermais Golden Bantam - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suikermais Golden Bantam - Buzzy voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mais zaden
Specificaties
sku XX-002420
Levertijd 1D
Planthoogte
Produkt Moestuin   zaden  
Bloeimaand augustus   september  
Plantmaand april   mei  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Zea Mays