Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolraap

Koolrabi Blaro violet EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Brassica oleracea

Koolrabi Blaro violet EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Koolrabi Blaro violet EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Koolrabi Blaro violet EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Koolrabi Blaro violet EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Iets later oogstbaar dan de witte koolrabi, maar nog smaakvoller. Deze lekkere groente vormt een bovengrondse knol, zowel gekookt (smaak als bloemkool) als rauw (smaak als selderij) een ware delicatesse. Zaaien onder glas op (pers)potjes van 5 cm en uitplanten in de kas of vollegrond. Ruimschoots compost en ook voldoende vocht geven om vezelig worden van de knol te voorkomen. Tijdig oogsten. Op koele plaats vrij lang houdbaar.

*Biologisch geteelde zaden
 
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01.
Toon alle Koolraap
Specificaties
sku SL0396
Levertijd 1D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Groentenzaden
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Brassica oleracea