Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolzaden
-32%

Knolselderij Goliath

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 235
Latijnse naam Apium graveolens

Knolselderij Goliath is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Knolselderij Goliath kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Knolselderij Goliath kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Knolselderij Goliath voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een duidelijke verbetering van de oude Prager Reuzen. Goliath is beter resistent, beter bestand tegen schieten en gemakkelijker schoon te maken. De geoogste knollen kunnen zowel rauw, gekookt als gefrituurd worden gegeten. Bij voorkeur zaaien onder glas. Na opkomst verspenen, even laten afharden en uitplanten op vochthoudende grond. Oogsten voor de vorst invalt. De geoogste knollen kunnen koel lang bewaard worden.
Toon alle Koolzaden
Specificaties
sku SL0460
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei  
Produkt Moestuin zaden
Planttype Groente
Aantal per verpakking 235
Latijnse naam Apium graveolens