Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolzaden

Chinese Kool Spectrum F1

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Brassica pekinensis

Chinese Kool Spectrum F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Chinese Kool Spectrum F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Chinese Kool Spectrum F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Chinese Kool Spectrum F1 voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Geschikt voor teelt onder glas en in de vollegrond. Bij voorkeur zaaien onder glas bij 20ºC. Bij te lage temperaturen schiet de plant door. Voorgezaaide planten uitplanten in een goed bewerkte/bemeste grond. Jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insectengaas. Vormt een kool met een hoogronde, vaste krop. Ideaal product voor de nateelt. Oogsten voor de vorst invalt. Gekoeld is de geoogste krop lang houdbaar.
Toon alle Koolzaden
Specificaties
sku SL0290
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Mei April
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Brassica pekinensis