Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer Lemon Apple - Xotica Collection

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Cucumis sativus

Komkommer Lemon Apple - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Lemon Apple - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Lemon Apple - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Lemon Apple - Xotica Collection voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Lemon Apple komkommer krijgt, als zij rijp is, de vorm van een gele appel. De smaak is enigszins zoet en mild en zeer geschikt voor rauwkost salades. Half april/half mei onder glas, verspenen in potjes en half mei buiten planten of vanaf mei buiten in regels zaaien.
Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku XX-080424
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Kleur Geel  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Cucumis sativus