Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Kiwano / Hoornkomkommer - Xotica Collection

€5,29
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucumis metuliferus
Kiwano of Hoornmeloen (Cucumis metuliferus). De kiwano heeft een friszoete smaak en lijkt op een combinatie van citroen en banaan. Het vruchtvlees wordt gebruikt in fuitsalades en nagerechten. Zaaien van maart - april in potjes bij 22°C-25°C, na vier weken in een hobbykasje uitplanten. De vrouwelijke bloemen, welke makkelijk te herkennen zijn omdat er al een vruchtbeginsel onder zit, moeten bij voorkeur met de hand worden bestoven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kiwano / Hoornkomkommer - Xotica Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kiwano / Hoornkomkommer - Xotica Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kiwano / Hoornkomkommer - Xotica Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kiwano / Hoornkomkommer - Xotica Collection voor slechts € 5,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku XX-080420
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel  
Planttype Kruiden Groente Groentenzaden
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucumis metuliferus