Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucurbita pepo

Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wintersquash Sweet Dumpling - Ornamental Collection. Een kleine lichtgekleurde pompoen met donkere groene strepen en zacht zoetig vlees. Probeer het eens met een rijpe vrucht, haal het vruchtvlees eruit en braad/wok het even vermengd met zoet pikante pepers, vul de pompoen ermee en werk het af met wat geitenkaas. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.
Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku XX-029805
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Groente Groentenzaden
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucurbita pepo