Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer True Lemon

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucumis sativus
Een prachtig oud landras uit 1894, waarvan de vruchten heel licht verteerbaar zijn. De komkommers zien er uit als citroenen en worden vooral gebruikt voor de inmaak in 't zuur, vers gesneden en uiteraard in uw salades. Uiterst productief ras en zeer roest en droogte resistent. Geschikt voor vlakveldsteelt en/of een teelt aan draad in de vollegrond. Bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes van ca. 10 cm. Ter plaatse zaaien op zonnige, goedbemeste en beschutte plaats en niet eerder dan eind mei!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Komkommer True Lemon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer True Lemon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer True Lemon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer True Lemon voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0660
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Kleur Geel   Wit  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Cucumis sativus