Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Cucumis sativus
Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus. Tuinderskwaliteit. Sterk groeiende kaskomkommer met bittervrije, gladde donkergroene vruchten van ca. 40 cm. Deze komkommerzaden zijn uitstekend resistent en geschikt voor een teelt aan draad. Voorzaaien op potjes van ca. 10 cm en pas uitplanten als er twee echte bladeren zijn. Zorg er bij verdere doorgroei voor dat de omstandigheden niet te nat en te koud zijn. Knijp de top uit de rank als per rank 2 tot 3 vruchten gezet zijn. Zo voorkom je te veel vruchten en geeft de plant een langere oogst. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Louisa F1 - Cucumis Sativus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0656
Levertijd 1D
Plantmaand juni   juli   augustus  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   zaden   Klimplant  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni Juli
Planttype Groente Groentenzaden
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Cucumis sativus