Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer Broumana F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucumis sativus

Komkommer Broumana F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Broumana F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Broumana F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Broumana F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuinderskwaliteit. Donkergroene, bittervrije vruchten van ca. 15 cm lang. Snackkomkommers hebben een heerlijke smaak ! Geschikt voor de vlakveldsteelt en/of een teelt aan draad onder glas of in de vollegrond. Bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes van ca. 10 cm. Ter plaatse zaaien op zonnige goedbemeste en beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! Als per rank 2 tot 3 vruchten gezet zijn, de top uit de rank knijpen. Hierdoor voorkomt u teveel aan vruchten en kan de plant een langere oogst geven.
Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0635
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Mei April Juni
Planttype Groente
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucumis sativus