Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen

Vijgenboom Brown Turkey

€23,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ficus carica

Vijgenboom Brown Turkey is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vijgenboom Brown Turkey kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vijgenboom Brown Turkey kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vijgenboom Brown Turkey voor slechts € 23,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ficus Carica Brown Turkey is een sterk groeiend, winterharde vijgenboom (tot -15 graden) met eetbare vruchten in augustus. Een ideale klimfruit plant. Plant op een zonnig- of licht schaduwrijke beschutte plaats in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku WFP-0154
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Potmaat C3  
Produkt Moestuin Vaste planten
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ficus carica