Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Doperwten

Erwt Kreukzadig Kelvedon Wonder

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Pisum sativum
Een middelvroege, half hoge (60 cm), kreukzadige doperwt. Kan evt. zonder gaas worden geteeld. Deze doperwt geeft een grote oogst van kromme peulen. Geeft de bekende zoete doperwtensmaak en is zeer geschikt voor de vriezer. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Erwt Kreukzadig Kelvedon Wonder is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Erwt Kreukzadig Kelvedon Wonder kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Erwt Kreukzadig Kelvedon Wonder kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Erwt Kreukzadig Kelvedon Wonder voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Doperwten
Specificaties
sku SL3265
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Pisum sativum