Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Doperwten

Doperwt, kreukzadige kortstro Karina EKO

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pisum sativum

Doperwt, kreukzadige kortstro Karina EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Doperwt, kreukzadige kortstro Karina EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Doperwt, kreukzadige kortstro Karina EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Doperwt, kreukzadige kortstro Karina EKO voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Karina staat bekend om zijn vroegheid, gecombineerd met een grote gezonde oogst van mooie donkergroene peulen. Stevige halfhoge planten die zeer gemakkelijk plukbaar zijn. De 10 cm lange peulen bevatten ca. 10 grote heerlijk zoete erwten. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt.
Toon alle Doperwten
Specificaties
sku SL3271
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Pisum sativum