Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stamslaboon, Sperzie- of Prinsessenboon Record

€3,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stamslaboon, Sperzie- of Prinsessenboon Record is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon, Sperzie- of Prinsessenboon Record kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon, Sperzie- of Prinsessenboon Record kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon, Sperzie- of Prinsessenboon Record voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een bekend ras met middellange, vrij grove peulen zonder draad. Qua smaak is er nauwelijks een vergelijkbare boon te vinden. Wordt lang doorgeplukt, ook met een boontje in de peul. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte. Teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.
Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku SL3141
Levertijd 7D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin zaden
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris