Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Droogboon Cannellino (soepboon)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Droogboon Cannellino (soepboon) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Droogboon Cannellino (soepboon) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Droogboon Cannellino (soepboon) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Droogboon Cannellino (soepboon) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een klassieke Italiaanse witte boon, die vrij groot wordt en erg goed van smaak is. Heerlijk in de zo bekende minestrone soep. Kan indien gedopt, zowel vers als gedroogd, worden gebruikt. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig. Bonen houden van warmte. Teveel wind en vooral nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. De geoogste peulen op het veld laten drogen en vervolgens doppen. De peulen zelf zijn niet eetbaar.
Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku SL3075
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Kleur Wit  
Planttype Groente
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris