Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Boerenkool zaden

Palmkool Nero di Toscane - Buzzy

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica oleracea convar. acephala

Palmkool Nero di Toscane - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Palmkool Nero di Toscane - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Palmkool Nero di Toscane - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Palmkool Nero di Toscane - Buzzy voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een oude groente, bekend van o.a. de Toscaanse ribollita , maar ook van de Portugese koolsoep caldo verde . Vanaf half april tot half juni in de volle grond op zaaibed, iets uitdunnen en circa 5-6 weken later uitplanten. Buzzy seeds
Toon alle Boerenkool zaden
Specificaties
sku XX-002255
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Groente Groentenzaden
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica oleracea convar. acephala