Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladgewassen

Paksoi Green Fortune F1

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Brassica campestris var. chinensis
Een niet gesloten kool met kale witte bladstelen, spierwitte bladnerven en donkergroen topblad. Paksoi is gevoelig voor wisselende omstandigheden, schiet dan wel sneller door. Bij zaai onder glas pas in juni verplanten. Kan al binnen 30 dagen na zaai worden geoogst als snijkool (dan niet uitdunnen) en na ca. 65 dagen als volgroeide paksoi. Zorg voor een goede basisbemesting en geef regelmatig water.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Paksoi Green Fortune F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paksoi Green Fortune F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paksoi Green Fortune F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paksoi Green Fortune F1 voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bladgewassen
Specificaties
sku SL0225
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Planttype Groente
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Brassica campestris var. chinensis