Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Rode Bieten Egyptische Platronde

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris

Rode Bieten Egyptische Platronde is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Bieten Egyptische Platronde kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Bieten Egyptische Platronde kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Bieten Egyptische Platronde voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Een vroege zaai- en vroege oogstbare biet met een wat afgeplatte vorm en een dieprode kleur. Het vruchtvlees is zacht en smakelijk. Bij uitstek de biet voor vervroeging, omdat dit soort niet zo gevoelig voor "schieten" is. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Redelijk bewaarbaar.
Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0361
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Beta vulgaris